2012 Πρόσκληση 21η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 19 Ιουνίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ.4051

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 21η Τακτική Συνεδρίαση του έτους 2012.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 21 - 06 - 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση Τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 188/4-4-2012 που αφορά ορισμό υπολόγων του διατροφικού επιδόματος σε νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Λ. Γεωργίου) (ΠΑΜΘ)


2. Εισήγηση για την έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης: «Μελέτη δικτύων διανομής νερού φράγματος Ιασίου». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Κ. Δερνεκτσής) (ΠΕ Ροδόπης)


3. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Ανακατασκευή (υπογείωση) αρδευτικής διώρυγας Β΄ εντός οικισμού Χρυσούπολης Ν. Καβάλας» Προϋπολογισμού:1.931.100,00€ με ΦΠΑ.


4. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού και ανάδειξη αναδόχου του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός πεζόδρομου Λιμενάρια - Πευκάρι» Προϋπολογισμού:100.000,00€ με ΦΠΑ.


5. Εισήγηση για τον έλεγχο των εκ νέου υποβληθέντων δικαιολογητικών συμμετοχής στον διαγωνισμό του έργου: «Αποκατάσταση βατότητας εθν. Οδικού δικτύου Ν. Καβάλας στο ύψος της Ι.Μ. Αγ. Σίλα Καβάλας».


6. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επέκταση προσήνεμου μώλου Λιμένα Καβάλας» Αναδόχου: ΕΛΙΚΑ Α.Τ.Ε.Ε.
(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Θ. Καραβάς) (Π.Ε. Καβάλας)


7. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικών 1 και 2 διακήρύξης 02/2012 της επιτροπής αξιολόγησης μειοδοτικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης και φωτοαντιγραφικού χαρτιού της ΠΕ Δράμας για το έτος 2012. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Σ. Παρδαλίδης) (ΠΕ Δράμας)


8. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με τον Κοινωνικό – Μορφωτικό Σύλλογο Θρακιωτών Επαρχίας Νέστου Καβάλας εκδηλώσεων στα πλαίσια των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Σ. Ράπτη) (Π.Ε. Καβάλας)

9. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου της 18ης Συνάντησης Νέων – Άρδας 2012.


10. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Μάρηδων της 11ης Συνάντησης Μάρηδων. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου)


11. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 20 της προηγούμενης συνεδρίασης.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 765 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 21 2012 Πρόσκληση ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 15ης »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή