2012 Πρόσκληση 9η

Κατεβάστε το αρχείο(pdf).

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 22 Μαρτίου 2012

Αριθμ. Πρωτ: Δ.Δ.οικ. 2099

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  - ΘΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

κ.κ.

 

1. Ανδρονίκη Κεφαλίδου
2. Δημήτριο Χαϊτίδη
3. Γεώργιο Χριστοδουλίδη
4. Μαρία Γκουγκουσκίδου
5. Αϊχάν Σιακήρ
6. Σταύρο Καβαρατζή
7. Κωνσταντίνο Μιχελή
8. Χρήστο Τρέλλη

 

 

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε 9η συνεδρίαση του έτους 2012.

 

 


Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα γίνει στις 26 - 3 - 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καταστήματος της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, 1ος όροφος, Λ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1. Εισήγηση για την έγκριση 1ου Σ.Π. της μελέτης με τίτλο: «Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου» στα πλαίσια του έργου: «Practical Use of MONITORing in Natural Disaster Management/MONITOR II». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Α. Παράσχου) (ΠΑΜΘ)


2. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών διεξαγωγής , αξιολόγησης και ενστάσεων του δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση εργασιών καθαριότητας των κτιρίων της ΠΕ Ροδόπης και ΠΑΜΘ.


3. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπών διεξαγωγής , αξιολόγησης και ενστάσεων του δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων της ΠΑΜΘ, Ν.Π.Δ.Δ. και Ιδρυμάτων τους.(Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Τ. Εξάρχου) ( ΠΑΜΘ).


4. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικού Νο 1, διενέργειας επαναληπτικού διαγωνισμού για την ετήσια προμήθεια ειδών γραφικής ύλης, των υπηρεσιών της ΠΑΜΘ – ΠΕ Έβρου (Διακήρυξη 01/2012) (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Β. Αρβαντά) ( ΠΕ Έβρου).


5. Εισήγηση για την έγκριση εφαρμογής προγράμματος δακοκτονίας έτους 2012. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Δ. Μητρουλάκη) ( ΠΕ Έβρου).


6. Εισήγηση για την έγκριση πρακτικών διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση τμήματος της υπαριθμ. 10 Επ.Ο. από γέφυρα ρέματος Ξηρού μέχρι διασταύρωση με δρόμο Τεμένους», υποέργου: «Ολοκλήρωση της έκπτωτης εργολαβίας βελτίωση τμήματος υπαριθμ. 10 Επ.Ο. από γέφυρα ρέματος Ξηρού μέχρι πλατεία Σατρών».
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Α. Καραθανάση ) (ΠΕ Ξάνθης).


7. Εισήγηση για την έγκριση σχεδίου διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για την δημοπράτηση του έργου: «Ανακατασκευή (υπογείωση) αρδευτικής διώρυγας Β΄εντός οικισμού Χρυσούπολης Ν. Καβάλας». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Καραβάς ) (Π.Ε. Καβάλας).


8. Εισήγηση για την έγκριση συνδιοργάνωσης της ΠΑΜΘ με το ΔΗ.Π.Ε.ΘΕ. Καβάλας και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, θεατρικής παράστασης.
(Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χ. Παρδαλίδου) (Π.Ε. Έβρου).

9. Εισήγηση για την έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Βελτίωση κτιρίου Γυμνασίου Λυκείου Παρανεστίου». (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Θ. Σιδηρόπουλος ) (Π.Ε. Δράμας).


10. Εισήγηση για την έγκριση μετακινήσεων του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών της ΠΑΜΘ.


11. Εισήγηση για την έγκριση του Πρακτικού 8 της προηγούμενης συνεδρίασης .

 

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.



 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Γραφείο Περιφερειάρχη ΑΜΘ
2. Γραφείο Τύπου & Δημ.Σχέσεων
3. Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα ΠΑΜΘ
4. Ιωάννη Κανελάκη
5. Ιωάννη Τελλίδη
6. Δημήτριο Σαλτούρο
7. Καάν Μουμίν
8. Γεώργιο – Παύλο Ζησίμου
9. Αθανάσιο Αραμπατζή
10. Αθανάσιο

 

 

 

Διαβάστηκε 888 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 08:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πίνακας 9 2012 Πίνακας 8 »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή