Επιτροπή Ανάπτυξης

2012 Πρόσκληση 10η

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Θέμα : Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση


1. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 10η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012 της Επιτροπής  Πολιτισμού – Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-08-2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Έβρου Παραλία Αλεξανδρούπολης.
2. Συνιστάται η παρουσία των μελών της επιτροπής δυο ώρες νωρίτερα για να επισκεφτούμε το ιστορικό μουσείο της Αλεξανδρούπολης.
3. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα κατωτέρω:
i.Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος το «Τρένο του Πολιτισμού» κουκλοθέατρου (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
ii.Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος το «Τρένο του Πολιτισμού» συναυλιών (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
iii. Συνδιοργάνωση στο πλαίσιο προγράμματος το «Τρένο του Πολιτισμού» θεάτρου σκιών.(Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
iv. Συνδιοργάνωση συναυλίας στο πλαίσιο προγράμματος «Το τρένο του πολιτισμού» με τη Μαρία Φαραντούρη στον αρχαιολογικό χώρο της Ζώνης από την Π.Α.Μ.Θ., την Π.Ε. Έβρου και τη ΙΘ’ ΕΠΚΑ Θράκης (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
v.Συνδιοργάνωση του 13ου Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα)
vi. Συμμετοχή των στελεχών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης στο 1ο Διεθνές Σχολείου Τουρισμού «Ξενίον Άστυ», που διοργανώνεται στην Καβάλα τον Οκτώβριο του 2012 και μετεκπαίδευση αυτών σε εξειδικευμένα σεμινάρια. (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)
vii. Συνδιοργάνωση με το Δήμο Παγγαίου των εκδηλώσεων για επέτειο 100 χρόνων (έτος 2012) από την απελευθέρωση της Ελευθερούπολης και της περιοχής του Παγγαίου (Εισηγητής: κ.Παπακοσμάς)
viii. Απολογισμός διοργάνωσης «Kavala Air Show 2012» - Συνδιοργάνωση και προτάσεις για την πραγματοποίηση του «Kavala Aır Show 2013» (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)
ix.Συνδιοργάνωση του 8ου πολιτιστικού διήμερου, 9 & 10 Νοεμβρίου 2012 της Θρακικής Εστίας Καβάλας και του 21ου γνωμοδοτικού συμβουλίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, που θα λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου στην Καβάλα. (Εισηγητής: κ. Παπακοσμάς)
x.Ανακοινώσεις - προτάσεις.

4. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού

Διαβάστηκε 916 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 13:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 11η 2012 Πρόσκληση 8η »

Αναζήτηση Επιτροπή Ανάπτυξης

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή