Επιτροπή Ανάπτυξης

2012 Πρόσκληση 8η

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

Θέμα : Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση


1. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην 8η τακτική συνεδρίαση του έτους 2012 της Επιτροπής Πολιτισμού – Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 09-07-2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ..
2. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα κατωτέρω:
i. Εισήγηση έγκρισης πρότασης για την συνδιοργάνωση διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα “ International Summer Regatta Alexandroupolis 2012” (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά)
ii. Εισήγηση έγκρισης πρότασης για την συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Δήμο και το Πνευματικό Κέντρο Σαμοθράκης «Καβείρια 2012» (Εισηγήτρια: κ. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά)
iii. Εισήγηση έγκρισης πρότασης για την συνδιοργάνωση της 18ης συνάντησης Νέων – Άρδας 2012. (Εισηγήτρια : κ. Κουκουβέλα Ζουμπουλιά )
iv. Συνδιοργάνωση με τον μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο «Μαγικό» Ξάνθης εκδήλωσης με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια (Εισηγήτρια : κ. ΣερεφιάΣουλτάνα)
v. Προβολή της Περιφέρειας σε Μ.Μ.Ε. – στοχευμένη διαφήμιση. (Εισηγητής : κ.Παπακοσμάς Κωνσταντίνος)
vi. Οι αδελφοποιήσεις φορέων αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. με πόλεις και περιοχές στα Βαλκάνια, στοιχείο προσέλκυσης επισκεπτών (Εισηγητής: κ. Παπαδόπουλος Κίμων)
vii. Ανακοινώσεις - προτάσεις.
3. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τον αναπληρωτή σας.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Παπακοσμάς Κωνσταντίνος
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού-Τουρισμού

Διαβάστηκε 909 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 13:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρόσκληση 10η 2012 Πρόσκληση 7η »

Αναζήτηση Επιτροπή Ανάπτυξης

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή