Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος

2012 Πρακτικό 9

Κατεβάστε το αρχείο (pdf)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9/30-8-2012
(επικυρώθηκε την Παρασκευή, 5-10-2012)


Στην Κομοτηνή, σήμερα 30 Αυγούστου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00πμ, συνήλθε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση στην Αίθουσα Συσκέψεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο κτίριο επί της οδού Γ.  Κακουλίδου 1, η Περιφερειακή Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα, ύστερα από την υπ’ αριθ. οικ. Γραφείου Περιφερειάρχη 3027/27-08-2012 πρόσκληση του Προέδρου της, η οποία επιδόθηκε σε κάθε μέλος χωριστά, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 177 του Ν.3852/2010.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ:
1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΣΤΟΓΛΟΥ, πρόεδρος
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ, τακτικό μέλος & αντιπρόεδρος
3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ, τακτικό μέλος
5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΙΜΠΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
6. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, τακτικό μέλος
7. ΣΕΒΓΚΗ ΣΑΛΗΜ, τακτικό μέλος
8. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ, τακτικό μέλος
9. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, τακτικό μέλος
10. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ, τακτικό μέλος
11. ΜΠΟΥΡΧΑΝ ΜΠΑΡΑΝ, τακτικό μέλος
12. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
13. ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ ΤΣΟΥΛΟΥ – ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΟΥ, τακτικό μέλος
14. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, τακτικό μέλος
15. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΙΔΗΣ, τακτικό μέλος
Καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης άσκησε η υπάλληλος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κα. Ελένη Ψαλτοπούλου,ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. οικ. 4224/10-11-2011 Απόφαση Περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ.Σε σύνολο δέκα πέντε (15) μελών ήταν παρόντες δέκα πέντε (15) τακτικά μέλη. Τη συνεδρίαση επίσης παρακολούθησε ο γεωπόνος από το Γραφείο Περιφερειάρχη και αναπληρωτής γραμματέας της ΠΕ Πρωτογενούς Τομέα κ. Γεώργιος Βούζης. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αφού διαπίστωσε αριθμητική απαρτία, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αφού έκανε ειδική αναφορά στο με αρ. πρωτ. γραφείου Περιφερειάρχη 2950/21-08-2012 αίτημα του Δήμου Αλεξανδρούπολης –Δημοτική Ενότητα Φερών για οικονομική συνδρομή στη διοργάνωση της 16ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, σύμφωνα με το οποίο «Η 1η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών διοργανώθηκε από τον πρώην Δήμο Φερών το 1996 για το χρονικό διάστημα από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου και από τότε, η αγροτική αυτή έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Φέρες, πάντα κατά την ίδια χρονική περίοδο, σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς φορείς. Η έκθεση έχει καθιερωθεί πλέον στο νομό και το ενδιαφέρον των παραγωγών και των εκθετών χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει, γεγονός που φαίνεται από την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή επιχειρήσεων και φορέων που παράγουν τα προϊόντα και παρέχουν υπηρεσίες στον αγροτικό τομέα.» Παράλληλα με την έκθεση, προετοιμάζεται η διεξαγωγή τριών μερίδων με επίκαιρα αγροτικά θέματα. Ζητείται από την Π. Ε. Έβρου να στηρίξει οικονομικά την Αγροτική Έκθεση Φερών με το ποσό των 10.000€ ώστε να παρουσιαστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα θετικά ως προς την πρόταση του Προέδρου της Επιτροπής. Ο κ. Κωνσταντίνος Καραβάς και ο κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος επεσήμαναν η οικονομική στήριξη να γίνει κατά ποσό ίσο με αυτό της έκθεσης Φωτολίβους.

Θέμα 2ο
Δεν τέθηκαν λοιπά θέματα στην Επιτροπή.
Θέμα 3ο
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Πρωτογενούς Τομέα προέβησαν σε ενυπόγραφη επικύρωση των Πρακτικών της 8ης Συνεδρίασης 2012.
1. Συμμετοχή με συνδιοργάνωση της 16ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών.
2. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.
3. Επικύρωση των πρακτικών της 8ης συνεδρίασης 2012.
Στο σημείο αυτό λύεται η 9η Συνεδρίαση και το παρόν Πρακτικό υπογράφεται ως ακολούθως:
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Πρωτογενούς Τομέα Τα μέλη
Γεώργιος Ούστογλου Κωνσταντίνος Καραβάς
Σεβγκή Σαλήμ
Ιωάννης Νικολαΐδης
Ιωάννης Τελλίδης
Ιωάννης Κανελάκης
Γεώργιος Ζημπίδης
Θεόδωρος Μαρκόπουλος
Συρματένια Τσούλου - Τσαγκαλίδου
Αθανάσιος Αραμπατζής
Χρήστος Γαλαζούλας
Χρήστος Ποτόλιας
Μπουρχάν Μπαράν
Γεωργία Μαραγκού
Αναστάσιος Τσαλδαρίδης

  Περισσότερα... Κατεβάστε το αρχείο

 

Διαβάστηκε 1057 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 11:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2012 Πρακτικό 10 2012 Πρακτικό 8 »

Αναζήτηση Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος

Φίλτρα Επιτροπή Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος


Τηλ: 25213 51300
mail:proedros.epaop@pamth.gov.gr

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή