Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ.Φ.Καραλίδης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη, 17/10/2013, με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Β.Κεγκέρογλου . Στη συνάντηση , που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου που σχετίζονται με τους προνοιακούς φορείς της περιοχής, Γηροκομείο Ξάνθης και Ψυχολογικό Κέντρο Β.Ελλάδος (Ξάνθη). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε ότι εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Νοεμβρίου θα εκταμιευτεί η 2η και 3η δόση προς τους προνοιακούς φορείς, λίγες μέρες μετά την εκταμίευση της 1ης δόσης.

Επίσης θετική ήταν και η εξέλιξη για τη λειτουργία του Ψυχολογικού Κέντρου Β.Ελλάδος (Ξάνθη) ως ΝΠΔΔ. Άμεσα θα προχωρήσει η επίλυση των τυπικών εκκρεμοτήτων οι οποίες χρήζουν νομικής υποστήριξης.

Διαβάστηκε 1258 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή