Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συνάντηση με τις επιχειρήσεις του Νομού Ξάνθης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτιος Καραλίδης συνοδευόμενος από στελέχη των υπηρεσιών της ΠΕ Ξάνθης, ξεκίνησε συναντήσεις με τις επιχειρήσεις του νομού Ξάνθης στο πλαίσιο συνεργασίας των επιχειρήσεων του Ν.Ξάνθης με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Αναλυτικότερα τη Δευτέρα 8/7/2013 ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φ.Καραλίδης συνοδευόμενος από στελέχη της Δ/νσης Ανάπτυξης και του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΠΕ Ξάνθης, κ.Σ.Μαυρίδη και κ.Θ.Γιαννόπουλο συναντήθηκαν στη ΣΕΚΕ με το Γενικό Δ/ντη και βουλευτή Ξάνθης Α.Κοντό και την Τετάρτη 10/7/2013 με το Δ/ντη της Βιομηχανίας Γάλακτος Ξάνθης ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ και μέλη του Δ.Σ. της GMC ABEE.

Στις συναντήσεις τονίστηκε η στήριξη τόσο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας ΑΜΘ , Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ξάνθης, όσο και των αντίστοιχων υπηρεσιών της στην προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία .

Σκοπός των επισκέψεων είναι αφενός να εμφυσηθεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ βρίσκεται το πλευρό των επιχειρήσεων και αφετέρου να εκφρασθεί η διάθεση στήριξής τους με καλύτερη συναλλακτική σχέση μεταξύ τους (π.χ. ταχύτερη εξυπηρέτησή τους). Επίσης να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης στη μεταξύ τους σχέση με στόχο τη στήριξή τους στην επανεκκίνηση των επενδυτικών τους δραστηριοτήτων.

Από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κατέστη σαφές ότι οι "υπηρεσίες δεν είναι μόνο για να επιβάλλουν πρόστιμα αλλά και για να συνεργάζονται και να στηρίζουν τις προσπάθειες των επιχειρήσεων της περιοχής στο δύσκολο αγώνα τους."

 

th DSC02582 th DSC02600 th DSC02607
th DSC02610 th DSC02611
Διαβάστηκε 1456 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 09:09

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή