Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

"Ενεργειακοί Διάδρομοι στη Μακεδονία και Θράκη: Βιώσιμη Ανάπτυξη αξιοποιώντας την έρευνα, τεχνολογία και καινοτομία στην καθαρή ενέργεια και το περιβάλλον"

Τη Δευτέρα 17/6/2013 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κος Φ.Καραλίδης συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στη συνάντηση με θέμα: "Ενεργειακοί Διάδρομοι στη Μακεδονία και Θράκη: Βιώσιμη Ανάπτυξη αξιοποιώντας την έρευνα, τεχνολογία και καινοτομία στην καθαρή ενέργεια και το περιβάλλον" η οποία διεξήχθη στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός και η συνέργεια των τριών Περιφερειών της Μακεδονίας και Θράκης στον άξονα Καθαρή Ενέργεια και Περιβάλλον στα πλαίσια της Στρατηγικής για την 'Έξυπνη Εξειδίκευση των Περιφερειών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ.Θ.Καράογλου, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας κ.Β.Μάγκλατης, ο Περιφεριεάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.Γ.Δακής και εκπρόσωποι της ΔΕΗ, ΔΕΠΑ , ΔΕΣΦΑ και ΕΛΠΕ.

 

th IMG 0314 th IMG 0315
Διαβάστηκε 1549 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή