Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το διήμερο 27 & 28 Απριλίου 2013, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ξάνθη το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επισκευαστών Αυτοκινήτων ειδικότητας Φανοποιών & Βαφέων, με τη στήριξη της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Το Σωματείο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν.Ξάνθης "Ο Προφήτης Ηλίας" εκφράζοντας και τις δύο ομοσπονδίες της Ελλάδας Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε. και Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ. με επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ.Φώτιο Καραλίδη μετέφερε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεισφορά της Περιφέρειας ΑΜΘ στη διοργάνωση του συνεδρίου στην πόλη της Ξάνθης. Παράλληλα ευχαρίστησε τον ίδιο τον Αντιπεριφερειάρχη για την παρουσία του στο συνέδριο, καθώς και για τον χαιρετισμό που απεύθυνε στους συνέδρους. Τέλος κλείνοντας την επιστολή τους αναφέρουν ότι θεωρούν ότι αξιοποίησαν στο μέγιστο τη συνεισφορά της Περιφέρειας ΑΜΘ στη διοργάνωση του συνεδρίου, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συνέδρους για την Ξάνθη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 48 σωματεία από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφυγαν από την περιοχή της Ξάνθης με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία, όσο και από τις ομορφιές της.

Διαβάστηκε 1509 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή