Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ε. 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ξάνθης ανακοινώνει ότι ξεκίνησε το πρόγραμμα της «Δωρεάν διανομής προϊόντων στους απόρους της χώρας-Πρόγραμμα Ε.Ε.2012».

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς  υλοποίησης (όπως Ιερά Μητρόπολη, Δήμοι ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, Σύλλογος Πολυτέκνων, Σύλλογος Τριτέκνων κ.ά ) που πληρούν τις προϋποθέσεις παρακαλούνται να ξεκινήσουν τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών από τους τελικούς δικαιούχους, έτσι ώστε να μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα στην αρμόδια Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης . Επισημαίνεται  ότι τα δικαιολογητικά των τελικών δικαιούχων μαζί με τα δικαιολογητικά των φορέων υλοποίησης θα διαβιβάζονται στο γραφείο 308 ή 314 της Δ/νσης Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ξάνθης για τον έλεγχο αυτών στο 100% και την κατάρτιση της κατάστασης των επιλέξιμων φορέων υλοποίησης. Οι φορείς των οποίων οι αιτήσεις τους δεν θα συνοδεύονται από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλείονται από το πρόγραμμα του 2012.

 Για το έτος 2012, ως καταληκτική  ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων φορέων υλοποίησης ορίζεται η 31η Μαρτίου 2012. Όλα τα παραπάνω ισχύουν βάση του άρθρου 2 παρ.1 της υπ΄αριθ.22830/5-4-2011 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄660) ΑΔΑ:4ΑΓΝΒ-Φ2.

 

Από τη  Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής
Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης
Τμήμα Ποιοτικού & Φυτουγειονομικού ελέγχου

Διαβάστηκε 2315 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 11:51

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή