Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Πρόγραμμα Εορτασμού Πρωτοχρονιάς

 

Την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

              Στις 10:30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλου (προσέλευση 10:00 π.μ.).

Θα ακολουθήσει δεξίωση, στις 11:15 π.μ., στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις καθιερωμένες ευχές από φορείς και πολίτες.

               Ορίζεται η φωταγώγηση των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, όπως και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, από τη δύση του ήλιου έως και τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

                Η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας θα παιανίσει τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.

Στις παραπάνω εορταστικές εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν :

                Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο Δήμαρχος Δράμας , οι Βουλευτές του Νομού Δράμας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας, o Αστυνομικός Δ/ντής Δράμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, οι Δικαστικές αρχές, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι συλλόγων και σωματείων, οι Δ/ντες των Υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης, της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Δράμας και οι Δ/ντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δράμας.

 

Τα σχετικά με τη δοξολογία παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη Δράμας, τα σχετικά με τη διάθεση της Φιλαρμονικής ο Δήμος Δράμας και τα σχετικά με την τήρηση της τάξης η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

Διαβάστηκε 1741 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή