Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

1η Διασυνοριακή Συνάντηση Νέων με θέμα «Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα μέσω της Διασυνοριακής Συνεργασίας»

emporiko20181 emporiko20182

 

 

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση της 1ης Διασυνοριακής Συνάντησης Νέων με θέμα : «Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα μέσω της Διασυνοριακής Συνεργασίας», στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ.Ανάργυρος Πατακάκης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Διασυνοριακών (AEBR), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Επιμελητήριο Δράμας.

Στο χαιρετισμό του ο κ.Πατακάκης τόνισε ότι : «Είναι η ιδιαίτερη τιμή για την Δράμα να φιλοξενεί αυτήν την συνάντηση και να αποτελεί το επίκεντρο ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών, ιδιαίτερα στον τομέα της διασυνοριακής συνεργασίας. Η συνεργασία αυτή είναι τόσο πολύτιμη σήμερα, επειδή συμβάλει στην αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συνύπαρξη των κρατών της Βαλκανικής και γενικότερα, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου που η Δράμα συνεχίζει να διαδραματίζει πρωτοπόρο ρόλο στην Εδαφική Ευρωπαϊκή Συνεργασία (INTERREG), καθώς υπήρξα την περίοδο 1996-1997 ως Δήμαρχος Nευροκοπίου και Πρώτος Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, από τα ιδρυτικά στελέχη του Προγράμματος Νέστος-Mesta μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας».

Διαβάστηκε 1706 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή