Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Εκδήλωση με θέμα "Αυτοδιοίκηση και Διοίκηση", με τιμώμενο πρόσωπο τον τ.Νομάρχη Δράμας, κ.Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη

prosklisi 110920171 prosklisi 110920172

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες του να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση με θέμα "Αυτοδιοίκηση και Διοίκηση", στην αίθουσα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" του Διοικητηρίου, στην πόλη της Δράμας.

                Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ., με κεντρικό σημείο αναφοράς τη βράβευση του τ.Νομάρχη Δράμας κ.Κωνσταντίνου Ευμοιρίδη, για την άοκνη προσφορά του στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

                Ο τ.Νομάρχης Δράμας υπήρξε το τελευταίο πολιτικό πρόσωπο που υπηρέτησε το θεσμό της αιρετής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στη Δράμα.

                Η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί από το λόγο δημοσίων προσώπων της Εκκλησίας και της Αυτοδιοίκησης, θα ακολουθήσει η απόδοση τιμητικού ενθυμήματος, ως αντίδωρο κοινωνικής προσφοράς και θα ακουσθούν ήχοι της Πατρίδας, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι Μνήμης.

 

Διαβάστηκε 1994 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή