Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Εγκαίνια του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας

foto020820171 foto020820172
foto020820173

 

 

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 31 Ιουλίου 2017 τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, στη συμβολή των οδών 1ης Ιουλίου και Χρυσοβέργη, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γεν. Περιφερειακού Αστυνομικού Δ/ντή της ΑΜΘ κ. Νικόλαου Μενεξίδη, παρουσία των αρχών του τόπου και πλήθος κόσμου.

Ένα κτίριο έκτασης 3.200τ.μ. το οποίο κατασκευάστηκε το 1958 και στεγάστηκε ο Εθνικός Οργανισμός Καπνού, μετατράπηκε στο σημερινό σύγχρονο κτίριο όπου στεγάζεται πλέον η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας. Αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας για την παραχώρηση του κτιρίου και την ενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, για την ανακατασκευή και ανακαίνιση του κτιρίου. Σημαντική όμως υπήρξε και η υποστήριξη ιδιωτικών φορέων σε παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανάργυρος Πατακάκης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο άρτιο αποτέλεσμα που είχε η συντονισμένη προσπάθεια υπηρεσιών και φορέων για να παραδοθεί το κτήριο το οποίο πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για ασφαλή εργασία και άμεση πρόσβαση των πολιτών σε αυτό.  

Τόσο ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, όσο και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στον χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν στην μεγάλη συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανάργυρου Πατακάκη στην ολοκλήρωση του Αστυνομικού Μεγάρου και την σημασία του για την κοινωνία της Δράμας.

Τέλος, προσφέρθηκαν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τιμητικές πλακέτες από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Κων/νο Τσουβάλα για το σημαντικό έργο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την πολύτιμη προσφορά του στην εξασφάλιση υποδομών λειτουργίας της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας και από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη για την πολύτιμη προσφορά του στην υλοποίηση του έργου.

Διαβάστηκε 2231 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή