Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Νέες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού σε Χωριστή – Κάτω Νευροκόπι

 

Με μεγάλη χαρά χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάχρης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης την απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου, να κατασκευαστούν καινούργιες εγκαταστάσεις βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων, στη Δημοτική Κοινότητα Χωριστής του Δήμου Δράμας και στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου.

Συγκεκριμένα, στη Δημοτική Κοινότητα Χωριστής η μονάδα που θα κατασκευαστεί θα έχει προβλεπόμενη δυναμικότητα 3.500 κατοίκων με συνολικό προϋπολογισμό στα 2.467.000 ευρώ. Στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου, η μονάδα που θα κατασκευαστεί θα εξυπηρετεί 3.000 κατοίκους με συνολικό προϋπολογισμό 2.271.372 ευρώ.  

Ο προϋπολογισμός των ανωτέρω έργων καλύπτεται από κονδύλι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Διαβάστηκε 1854 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή