Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη Θ. Θεοχαρόπουλου στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας

IMG 8694 IMG 8702
IMG 8708

 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρο Πατακάκη επισκέφτηκε την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Ν. Δράμας κα. Χαρά Κεφαλίδου, το γραμματέα της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Ν. Δράμας κ. Παναγιώτη Χατζηγεωργίου και το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Κωνσταντίνο Αβραμίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πατακάκης, αφού καλωσόρισε τον κ. Θεοχαρόπουλο, στη συνέχεια τον ενημέρωσε για την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περιφέρειες. Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Η μείωση των κεντρικών πόρων και η στέρηση έργων ποιότητας ζωής είναι ένα σοβαρό ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί συλλογικά από όλους μας. Ο πρωτογενής τομέας είναι ο μόνος τομέας που μπορεί να μας για να βρούμε τον βηματισμό μας ξανά ως χώρα. Εμείς, ως Περιφέρεια στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες και τους αγρότες του Νομού μας καθημερινά και προσπαθούμε να πατάξουμε την γραφειοκρατία που όλα αυτά τα χρόνια αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και δυσκολεύει τη ζωή όλων μας».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την συνάντηση αυτή, και με τη σειρά του ανέφερε: «Προσπαθούμε καθημερινά ώστε να πετύχει η χώρα την έξοδο της από την κρίση. Θα πρέπει να έχουμε την Περιφερειακή Ανάπτυξη ως έναν από τους πρωτεύοντες στόχους μας. Η χώρα μας χρειάζεται ένα μοντέλο βιώσιμο με αειφόρο ανάπτυξη. Όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα έχω να δηλώσω ότι η χώρα δε μπορεί να βγει από την κρίση χωρίς την ενίσχυση του, αντιθέτως θα πρέπει να συνεργαστούμε με την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου αναδείξουμε την περιφερειακή ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα».

Διαβάστηκε 1708 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή