Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Εορτασμός της 76ης επετείου της Μάχης των Οχυρών του «Λίσσε»

foto111042017 foto211042017
foto311042017

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης παραβρέθηκε στην τελετή εορτασμού της 76ης επετείου της Μάχης των Οχυρών «Λίσσε», την Κυριακή 9 Απριλίου. Παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, του Αντιπροέδρου της Ν.Δ κ. Κωστή Χατζηδάκη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, των βουλευτών κ. Κυριαζίδη Δημητρίου και κ. Κεφαλίδου Χαράς, του Δημάρχου Κ. Νευροκοπίου κ. Βασιλείου Γιαννόπουλου, των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών αλλά και πλήθος κόσμου, αποδόθηκαν οι αρμόζουσες τιμές στους αγωνιστές των Οχυρών, οι οποίοι θυσίασαν τη ζωή τους ως Ήρωες μαχόμενοι για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει και ας αποτελούν παράδειγμα το θάρρος και το ήθος τους για τις νεότερες γενιές.

Διαβάστηκε 1868 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή