Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Πρώτη συνάντηση οργανωτικής επιτροπής για Δραμοινογνωσία 2017

foto310320171 foto310320172

 


Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης Π.Ε. Δράμας η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για τη ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2017. Στην συνάντηση ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι των Δήμων Προσοτσάνης και Παρανεστίου, οι εκπρόσωποι των οινοπαραγωγών του Νομού, ο εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής, καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων , ενώ παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Δράμας.

Κοινός σκοπός των παρευρισκομένων για την διεξαγωγή της τέταρτης Δραμοινογνωσίας αποτελεί η πραγματοποίηση μιας γιορτής με κύρος για το Νομό μας, η προσέλκυση των επισκεπτών και η γνωριμία τους με το Δραμινό κρασί. Ο Αντιπεριφερειαρχης δήλωσε «πως ο θεσμός της Δραμοινογνωσίας έχει ως απώτερο σκοπό την προβολή του τόπου μας και την αναβάθμιση της περιοχής μας. Σε αυτό το εγχείρημα σημαντική είναι η συμβολή των οινοπαραγωγών, οι οποίοι αποτελούν το θεμέλιο λίθο της διοργάνωσης».

Διαβάστηκε 1970 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή