Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Πρόσκληση για συνάντηση στην έδρα της ΠΕ Δράμας, την 28/3/2017, για την προπαρασκευή για την αναθεώρηση των διαχειριστικών σχεδίων (χρήση ύδατος κλπ) για τα Υδατικά Διαμερίσματα(ΥΔ) 11 και 12 – Λειτουργία ειδικής εφαρμογής για την κατάθεση προτάσεων.»

 

Εν όψει της επικείμενης αναθεώρησης των Σχεδίων Διαχείρισης των Υδατικών διαμερισμάτων 11 και 12, που βρίσκονται στην Περιφέρεια ΑΜΘ και στην ΠΕ Δράμας και προς την κατεύθυνση της προπαρασκευής τεκμηριωμένων και ολοκληρωμένων προτάσεων για την αναθεώρηση αυτή από την ΠΕ Δράμας, σας καλούμε την Τρίτη 28/3/2017 και ώρα 10.00πμ σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αυτοδιοίκησης, στην έδρα της ΠΕ Δράμας, προκειμένου να συζητηθούν θέματα αναφορικά με την αναθεώρηση των Διαχειριστικών Σχεδίων των ΥΔ 11 και 12.

Στα πλαίσια της συνάντησης θα παρουσιαστεί ειδική ελεύθερη διαδικτυακή εφαρμογή, σε περιβάλλον WebGIS, που έχει υλοποιηθεί και λειτουργεί από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Δράμας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρ.Σχεδιασμού ΠΑΜΘ, για την κατάθεση προτάσεων στα πλαίσια της επικείμενης αναθεώρησης, από όλους τους ενδιαφερομένους .

Η συμμετοχή σας στην συνάντηση και η κατάθεση προτάσεων θα συμβάλλει προς την κατάθεση προτάσεων συνολικά από την ΠΕ Δράμας, με σκοπό την εύστοχη, τεκμηριωμένη και αποτελεσματική αναθεώρηση των Δ.Σ. των ΥΔ 11 και 12, τα οποία εμπίπτουν στην Περιφέρειά μας.

Οι εν λόγω εφαρμογές που θα παρουσιαστούν είναι λειτουργικές και προσβάσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο : http://arcg.is/2noOuPK

Πληροφορίες ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

& ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

τηλ 25213 51308, 309

 

 

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας

 

 

                                                                                           Αργύρης Πατακάκης

 

Διαβάστηκε 1916 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή