Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-12-2016

foto221220161 foto221220162
foto221220163

 

 

Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η μεγαλειώδης εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια ΑΜΘ- ΠΕ Δράμας στο όρος Φαλακρό από 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2016, με έμπνευση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρου Πατακάκη.

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο και ενθουσίασε τους επισκέπτες. Οι εκδρομείς, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία και τις τρεις μέρες να γνωρίσουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση την ιππασία, την τοξοβολία, το flying fox, τη yoga, την ζωγραφική προσώπου, να παίξουν με τα έλκηθρα χιονιού, να κάνουν τσουβαλοδρομίες και διελκυστίνδα και να απολαύσουν επιδείξεις με rollers, με ποδήλατα βουνού, με αλεξίπτωτα πλαγιάς, με enduro μηχανές και με snowmobiles. Επίσης είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη θέα από την κορυφή της Χιονότρυπας με την χρήση της τετραθέσιας αποσυμπλεκόμενης καρέκλας που λειτουργούσε δωρεάν.

Την Παρασκευή είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας την μεγάλη Δραμινή αθλήτρια, μέλος της Ολυμπιακής ομάδας, Παναγιώτα Τσακίρη, η οποία κήρυξε την έναρξη της διοργάνωσης του Grand Opening Falakro και παρουσίασε μαζί με εκπαιδευτές του σκι τα χειμερινά αθλήματα στους μαθητές των σχολείων της περιοχής που παρευρέθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε πεζοπορία σ΄ένα πανέμορφο μονοπάτι του Φαλακρού με οδηγό τον Δραμινό αθλητή υπεραποστάσεων Μάριο Γιαννάκου, στην οποία συμμετείχαν μεγάλοι αθλητές όπως ο Γιάννης Κουρκουρίκης και ο Πλάτωνας Αρώνης καθώς και η γνωστή δρομέας υπεραποστάσεων Ασημίνα Ιγγλέζου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την μοναδική ομορφιά του όρους Φαλακρού.

Την ίδια μέρα ακολούθησε η ενδιαφέρουσα ημερίδα με τίτλο "live the mountain experience, Falakro" με εισηγητές τον Πρόεδρο του Φ.Δ.Ο.Ρ., κ. Σταύρο Κεχαγιόγλου, τον Πρόεδρο του ΕΟΣ Δράμας κ. Γιώργο Μαυρίδη, τον έφορο του ΕΟΣ Δράμας, κ. Γιάννη Δημητριάδη, τον πρόεδρο του ΑΙΟΛΟΣ Δράμας, κ. Γιάννη Ιωαννίδη, τον Πρωταθλητή κ. Γιάννη Κουρκουρίκη, τον Πρωταθλητή κ. Πλάτων Αρώνη, τον εμπνευστή και συνδημιουργό του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού κ. Καναρά και τον υπάλληλο της ΠΕ Δράμας, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, υπεύθυνο για το χιονοδρομικό κέντρο κ. Δημήτρη Κυριαζίδη.

Η διοργάνωση έκλεισε την Κυριακή, παρουσία της αγαπημένης ηθοποιού Πηνελόπης Αναστασοπούλου, με το καταπληκτικό Winter Color Festival , το μοναδικό που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, δίνοντας χρώμα στο κάτασπρο Φαλακρό και με μια εντυπωσιακή επίδειξη ζωγραφικής από το Δραμινό ζωγράφο Αντώνη Δραγάνη, ο οποίος δημιούργησε έναν εκπληκτικό πίνακα ειδικά για το Φαλακρό που θα κοσμεί το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

Η γιορτή και τις τρεις μέρες είχε υπέροχη μουσική επένδυση από τον Θέμη Γεωργαντά, τους REC, τους 12 από τους καλύτερους dj της περιοχής και τα συγκροτήματα του Modern Music Academy.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος αγκάλιασε το Grand Opening Falakro και η προσέλευση του το τριήμερο των εκδηλώσεων ήταν μεγάλη, πάνω από τρεισήμισι χιλιάδες (3.500) επισκέπτες.

Το Grand Opening Falakro υποστηρίχθηκε με την ευγενική χορηγία του Διαδριατικού Αγωγού TAP, του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας και με την εθελοντική προσφορά από συλλόγους αλλά και μεμονωμένους συμπολίτες μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεισέφεραν για την πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που επισκέφθηκε το όμορφο βουνό μας κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον επόμενο χρόνο με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.

Διαβάστηκε 2620 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή