Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη του Γεν Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

foto121220161

 

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρο Πατακάκη επισκέφθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της ΑΜΘ Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μενεξίδη και τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας και Ταξίαρχος κ. Καϊπάκης Γεώργιος.

Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια της περιοχής.

Μίλησαν διεξοδικά για την σημαντική συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Πατακάκη αναφορικά με την δρομολόγηση της υλοποίησης του έργου κατασκευής του νέου αστυνομικού μεγάρου και ιδιαιτέρως για την αμέριστη συμβολή των αρμοδίων Υπηρεσιών της ΠΕ Δράμας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι διευκολύναμε και ξεμπλοκάραμε διαδικασίες οι οποίες εδώ και μία πενταετία έμεναν στα λόγια και στα χαρτιά. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα πρότυπο κτήριο, ένας χώρος που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να στεγάσει την Ελληνική Αστυνομία».

 

Διαβάστηκε 2237 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή