Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

«Ξεκινάνε οι εγγραφές για την Ακαδημία – Δομή Δια Βίου Μάθησης της ΠΑΜΘ»

 

Η Γνώση και η Ανάπτυξη Δεξιοτήτων αποτελεί την καλύτερη επένδυση μίας κοινωνίας. Η Περιφέρεια προχωρά με πίστη στις απεριόριστες δυνατότητες των πολιτών της δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση μιας κοινωνίας πολιτών που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ανακοίνωσε από την Κομοτηνή την έναρξη σειράς διαλέξεων από καθηγητές των Σχολών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ.), υπό τον τίτλο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ». Στην Οργανωτική Επιτροπή Ίδρυσης της Δομής συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης Αργύρης και στην Συντονιστική Επιτροπή Διοίκησης του Έργου η Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειράκη Γεωργία.

Η συνεργασία αυτή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τις Σχολές του Δ.Π.Θ. και του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. έχει ως στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με τους πολίτες.

Σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από Καθηγητές και Ειδικούς Επιστήμονες του Δ.Π.Θ. και του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.Θ. Συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας:

• «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Χώρος διαλέξεων: Αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, από τις 07/12/2016 έως και 05/04/2017 κάθε Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών με μόνο κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Θα εγγραφούν μέχρι 70 άτομα. Επιπλέον θα εγγραφούν, ως επιλαχόντες, μέχρι 20 άτομα σε κάθε μία θεματική ενότητα.

 

Η εγγραφή και η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016, έως και την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016, με τους εξής τρόπους (για τυχόν αλλαγή, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση):

  • Ηλεκτρονικά, με συμπλήρωση της αίτησης που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας http://www.pamth.gov.gr και στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων.
  • Αυτοπροσώπως, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και καταθέτοντας φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, στο Κτίριο Διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στο Γραφείο της Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κας Χειράκη Γεωργίας, 3ος όροφος γραφείο 337, 338 και ώρες από 09:00 έως 15:00. Τηλ. Επικοινωνίας 2521051582-3 και 6970978396

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές κι επιπλέον πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. http://www.pamth.gov.gr και στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Ενοτήτων, επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο.

Διαβάστηκε 2297 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή