Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη Γερμανού Υφυπουργού

111052016 211052016

 

 

 

Συνάντηση με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας κύριο Χανς Γιοακίμ Φούχτελ είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κύριος Αργύρης Πατακάκης στο γραφείο του, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκδήλωσης αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τις συντάξεις που λαμβάνουν Έλληνες που έχουν εργαστεί στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν οι αρχικοί άξονες προώθησης συνεργασιών με στόχο την πρόοδο της οικονομίας, με έναρξη από τη βάση της εκπαίδευσης, κατά το πρότυπο τις διττής εκπαίδευσης που έχει εφαρμοστεί στον τομέα της γαστρονομίας στην Αθήνα και στην Κρήτη. Τονίζοντας ταυτόχρονα, το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η διττή εκπαίδευση και σε μια σειρά τομέων εφαρμογής,  ανάλογα με το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Ελληνική πλευρά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά την επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού τόνισε μεταξύ άλλων «Είχαμε μία πολύ σημαντική συνεργασία για την αναπτυξιακή προοπτική της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και υπάρχουν και ενδιαφέροντα θέματα πάνω στα οποία μπορούμε να συνεργαστούμε, από τη στιγμή που υπάρχει η διάθεση και μάλιστα με στοχευμένες δράσεις».

 

Διαβάστηκε 2155 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή