Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συγχαρητήρια επιστολή

 

Τα συγχαρητήρια του εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας  κύριος Αργύρης Πατακάκης στο νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχο κύριο Κώστα Δαδούδη για την προαγωγή του.  Ο κύριος Πατακάκης μεταξύ άλλων σημειώνει πως το ήθος και η άρτια εκπαίδευση του νέου Διοικητή, καθώς επίσης και η πλούσια εμπειρία του που έχει αποκτήσει  με την υπηρεσία του σε μία σειρά από σημαντικές θέσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, θα συμβάλουν τα μέγιστα στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας που παρέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας και που απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη των Δραμινών πολιτών.

                Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας σημειώνει πως θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί η άψογη συνεργασία που υπήρχε μεταξύ των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας στο πλαίσιο της προσφοράς στους Δραμινούς.  

Διαβάστηκε 1885 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή