Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

IMG 0424 IMG 0446

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, την Δευτέρα 7/12/2015 υποδέχθηκε στο γραφείο του τον υπ. Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή της Δράμας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Χρήστος Μέτιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, κ. Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ, κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Δράμας, κ. Σωτήρης Συνόλας, καθώς και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι, κα. Γεωργία Χειράκη και κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος.

Στην διάρκεια της συζήτησης ο κ. Πατακάκης αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αγροτικά και κτηνοτροφικά προβλήματα, καθώς και στο μεγάλο ζήτημα της σύνδεσης της Δράμας με κεντρικούς οδικούς άξονες. Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας δήλωσε ότι: «η μη σύνδεση με την Εγνατία στερεί από την Δράμα ένα συγκριτικό και καθοριστικό πλεονέκτημα».

Ο κ. Μητσοτάκης από πλευράς του, επισήμανε πως η Δράμα στο πρόσωπό του θα έχει πάντα ένα φίλο και συμπαραστάτη. Τόνισε δε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νομό, καθώς κατά το παρελθόν το έχει πράξει ως εργαζόμενος. Επιπρόσθετα, έδωσε έμφαση στη άδικη φορολόγηση των οινοπαραγωγών, ενός ζητήματος καθοριστικού για την οικονομία της περιοχής.

               Τέλος, ο κ. Πατακάκης ευχήθηκε στον κ. Μητσοτάκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2397 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή