Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

afisa14102015

 

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε συνεργασία με την οργάνωση ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας διοργανώνει ημερίδα στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής ( Αίθουσα Δραμινών Πολιτών ) στο κτήριο του Διοικητηρίου της Π. Ε. Δράμας, με θέμα "Πρωτοποριακές τεχνικές στην αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού", το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στις 18:30.

Την ημερίδα θα παρουσιάσει και θα συντονίσει η κ. Αθηνά Γιαννοπούλου, Πλαστικός & Επανορθωτικός Χειρουργός, υπεύθυνη της Επιστημονικής Επιτροπής της ΑΕΛΙΑ.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο κ. Άρης Τσιφτσόγλου, Χειρουργός Μαστού, Κλινική Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης.

Το πάνελ των ομιλητών - επιστημόνων αποτελείται από:

1)           Μαρία Μαλανδρή, Ακτινολόγος Μαστού, Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης,

2)           Κλέαρχος Αγγ. Δεσίρης, Χειρουργός, Γυναικολόγος - Χειρουργός Μαστού,

3)           Dr. Ευάγγελος Γ. Βούλγαρης, Ογκολόγος Παθολόγος, Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,

4)            Dr. Δημήτριος Οικονόμου, Πλαστικός & Επανορθωτικός Χειρουργός MD PhD, GA Plastic Surgery.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης του Καρκίνου του Μαστού από την Πρόγνωση, τη Διάγνωση, τη Χειρουργική Θεραπεία, την Ογκολογική Αντιμετώπιση και τελικά τις τεχνικές της Πλαστικής - Επανορθωτικής Χειρουργικής.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το κτήριο του διοικητηρίου θα φωτιστεί ροζ στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 1924 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή