Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

photo112062015 photo212062015

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, για την δωρεά ενός ασθενοφόρου Mercedes 313 CDI στο Γ.Ν. Δράμας, το οποίο αποτελεί δωρεά της υπηρεσίας διάσωσης της Περιφέρειας του Harz. Η παράδοση του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11-06-2015, από τον τέως Έπαρχο και εμπειρογνώμων της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κ. Ιωακείμ Βιντχεν και την Ιατρό και εθελόντρια συνεργάτη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης κ. Μαρία Νικοδημοπούλου παρουσία του Δημάρχου Δράμας κ Χριστόδουλου Μαμσάκου, του Δημάρχου Δοξάτου κ.Δημήτρη Δαλακάκη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας κ. Χρήστο Γεωργιτσόπουλο, του Διοικητή του Γ.Ν. Δράμας, κ. Κωνσταντίνο Τρέντσιο, των Περιφερειακών Συμβούλων, κ Γεωργία Χειράκη και κ. Χρήστο Λιθηρόπουλο, του Αστυνομικού Δ/ντή Δράμας, κ. Καϊπάκη Γιώργο και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Δράμας κ. Μάριο Αποστολίδη. Όλοι οι παραβρισκόμενοι ευχαρίστησαν την υπηρεσία διάσωσης της Περιφέρειας του Harz για την ευγενική και κοινωνική δωρεά και δήλωσαν ανοιχτοί για οποιαδήποτε συνεργασία.

Παράλληλα ο κ. Βίντχεν δήλωσε ότι θα καταβάλει άοκνες προσπάθειες για να δωρίσουν και ένα πυροσβεστικό όχημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας. Ο κ. Πατακάκης παρέλαβε το κλειδί από το κ. Βιντχεν και στην συνέχεια το παρέδωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Κωνσταντίνο Τρέντσιο που με χαρά αποδέχθηκε αυτή την τόσο σημαντική προσφορά προς το Γ.Ν. Δράμας.

Διαβάστηκε 2379 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή