Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Και η γιορτη ξεκινα...

 

Ανοίγει αύριο Τρίτη 02 Ιουνίου η αυλαία των εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας 2015, απώτερος στόχος της οποίας είναι η καθιέρωση της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας σε τόπο παραγωγής εκλεπτυσμένου ποιοτικά κρασιού και επίκεντρο οινικού τουρισμού στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό αύριο πραγματοποιούνται οι εναρκτήριες εκδηλώσεις οι οποίες είναι οι εξής :

 

12:00

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου, παρουσιάζει σε πανηγυρικό κλίμα τις δράσεις που πραγματοποίησαν τα τμήματα Ε2 & Β1 στο πλαίσιο του προγράμματος «Δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου στη Δράμα» το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ι. Λάτση.

21:00

Οι Δραμινοί συναντιούνται στο παραδοσιακό καφενείο “Καλαϊτζή” (στοά Βασιλειάδη) για «Πιόμα και Ποίημα». Ο Bukowski τα πίνει με τον Καρούζο, ακούν τη μουσική που τους αρέσει, ανταλλάσσουν στίχους, εικαστικά έργα προβάλλονται στο χώρο που υπογραμμίζουν πτυχές της σχέσης τους με το κρασί και την ποίηση. Επιλογή κειμένων και ανάγνωση από του Δραμινούς ποιητές: Δ.Πέτρου και Κ.Συφιλτζόγλου. Εισαγωγή και εικαστικός σχολιασμός από τον Μουσειολόγο Κ.Λύρατζη. Τεχνική υποστήριξη και γραφικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «το Κλειδί».

21:00

«Με ένα ποτήρι κρασί ευφραίνουμε την καρδιά μας».

Το “Honey Bar”, με διαφορετική ετικέτα οίνου κάθε βράδυ, πειραματίζεται με γεύσεις και αρώματα βασισμένα στο δραμινό κρασί.

 

Γραφείο Τύπου

«Δραμοινογνωσία»

 

Διαβάστηκε 2457 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή