Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Σύσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών Δράμας - Καβάλας - Σερρών

SA01 SA02

 

 

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Αργύρη Πατακάκη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, την Παρασκευή 22 Απρίλιου 2015, με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κ. Μωυσιάδη Γιάννη.

Στόχος της σύσκεψης ήταν να βρεθεί μία από κοινού λύση για τα πλημμυρικά φαινόμενα και το θέμα της άρδευσης στις τρείς περιοχές. Παρόντες στην σύσκεψη ήταν και υπηρεσιακοί παράγοντες των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Όλες οι πλευρές αποφάσισαν σε ένα κοινό σχέδιο διαχείρισης ώστε να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατό. Το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι μία μηκοτομή κατά μήκος της τάφρου, μία διάτομος οριζοντιογραφία και επαναπροσδιορισμός επί του εδάφους των ζωνών κατάληψης. Βαρύτητα δόθηκε επίσης στην φύλαξη του φράγματος της Συμβολής για να μην υπάρχουν αυθαίρετες ενέργειες.

Στο τέλος της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ Πατακάκης δήλωσε: ''Μόνο όταν πρυτανεύει η λογική έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό συμβαίνει και τώρα με αυτήν την εποικοδομητική συνεργασία''.

 

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2209 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή