Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015»

 

Ξεκινώντας τον προγραμματισμό των ποικίλλων δράσεων που θα λάβουν χώρα και φέτος στην πόλη της Δράμας ενόψει της δεύτερης διοργάνωσης της «Δραμοινογνωσίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 7 Ιουνίου 2015 στην πόλη μας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 19.30, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Δράμας, στην ειδική τελετή παρουσίασης του λογότυπου προβολής του νομού Δράμας ως προορισμού οινικού τουρισμού.

Με αφορμή την ειδική παρουσίαση του λογότυπου και του μηνύματος της «Δραμοινογνωσίας 2015» ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Με δυναμισμό, ενθουσιασμό, μεράκι, αποφασιστικότητα και ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία, μετά την πολύ επιτυχημένη 1η διοργάνωση του 2014, κινητοποιούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, αναδεικνύουμε τη Δράμα ως σημείο συνάντησης των ειδικών και φίλων του κρασιού από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντάς τους παράλληλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γης μας, ήθη, έθιμα, γαστρονομικές λιχουδιές, τοπικά προϊόντα. Ενός τόπου με πλούσια ιστορία που αξίζει να επισκεφθεί κανείς όλο τον χρόνο, να τον γνωρίσει, να μάθει για αυτόν και μέσω του οινοτουρισμού να επενδύσει σε αυτόν.

Το λογότυπο που επιλέχτηκε θα είναι η “ταυτότητα” μιας όμορφης και ξεχωριστής εκδήλωσης η οποία θα διαφημίζει και θα προβάλλει την Περιφερειακή μας Ενότητα. Θα είναι το σήμα κατατεθέν ενός καταξιωμένου θεσμού που δεν θα περιορίζεται στα όρια της Περιφέρειάς μας, αλλά θα επεκτείνεται εντός και εκτός Ελλάδας»

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας
Διαβάστηκε 2970 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή