Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Έναρξη Λειτουργίας Δημοσίου ΚΤΕΟ Δράμας

23102014

 

 

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις 22 Οκτωβρίου 2014 ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Δράμας που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου 2014.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες μετά από επίμονες ενέργειες πέτυχαν την επαναλειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ Δράμας που είχε παραμείνει κλειστό τους τελευταίους 16 μήνες.

Με την έναρξη της λειτουργίας του θα παρέχει μία υπερσύγχρονη αυτόματη μικτή γραμμή ελέγχου. Θα εκτελεί ελέγχους σε κάθε τύπου επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία οχήματα κάθε μεγέθους, Δημόσιας και Ιδιωτικής Χρήσης, Ρυμουλκούμενα και Ημιρυμουλκούμενα. Σε ένα μήνα θα είναι σε θέση να εκτελεί ελέγχους και σε Βυτιοφόρα Καυσίμων (ADR) και Ψυγεία Διεθνών Μεταφορών (ATP) .

Το Δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά τιμολόγια, ειδικές εκπτώσεις 25% σε ανέργους ιδιοκτήτες ΙΧ , εκπτώσεις 10 ως 20% σε επιχειρήσεις με πολλά οχήματα και εκπτώσεις 15% σε οχήματα Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στις δηλώσεις του τόνισε : «Το δημόσιο ΚΤΕΟ Δράμας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά τιμολόγια με ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους, σε επιχειρήσεις και σε κρατικά οχήματα συνεισφέροντας οικονομικά στην Περιφερειακή μας Ενότητα.»

 

 

               

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 2742 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή