Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας στην Δράμα

im300920143
im300920144 im300920145

 

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για την μνήμη των θυμάτων της βουλγαρικής κατοχής ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Στύλιος βρέθηκε στη Δράμα.

 

Κατά την διάρκεια της διαμονής του στην Δράμα επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη. Σε ένα κλίμα θερμής υποδοχής ο Αντιπεριφερειάρχης εξέθεσε τα προβλήματα του αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε ότι αφορά πολυτάραχο χώρο της εκπαίδευσης.

Παρών στην συνάντηση ήταν ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης , ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, οι διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας, η κοσμήτορας του Τ.Ε.Ι.. ο προϊστάμενος του τμήματος Οινολογίας και ο διευθυντής των Ι.Ε.Κ.. Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιθυμώντας στην άμεση λύση τους. Ο υφυπουργός από πλευράς του έδειξε την αμέριστη συμπαράσταση του και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια τους.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Διαβάστηκε 3161 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή