Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Πρόσκληση και αφίσα ενημερωτικής εκδήλωσης για τους Δασικούς χάρτες

dasikoix14122018

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΟΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

 

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Αν. Μακεδονίας μαζί με τη Δ/νση Δασών Δράμας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, το Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας, το ΤΕΕ Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και το Δήμο Δράμας, διοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα για την «Ανάρτηση των Δασικών Χαρτών στην Π.Ε. Δράμας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Κων/νος Καραμανλής» της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στο Διοικητήριο Δράμας, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

18:00-18:15           Προσέλευση συμμετεχόντων

18:15-18:30            Χαιρετισμοί

18:30–19:00          «Ανάρτηση του Δασικού χάρτη στην Π.Ε. Δράμας και διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων», Ηλιάδου Σταυρούλα Msc Δασολόγος, Τμηματάρχης Δασικών Χαρτογραφήσεων, Δ/νση Δασών Δράμας & Δρ. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δντρια Δασών Δράμας, μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Α.Μ..

19:00–19:30          «Νομικά ζητήματα των Δασικών Χαρτών», Δρ. Γρηγόριος Μιχαηλίδης, Δικηγόρος Δράμας, Λέκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Κύπρου, εισηγητής Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας

19:30–20:00          «Διευκρινίσεις-παρεμβάσεις στη διαδικασία των Δασικών Χαρτών-Προβλήματα που εντοπίζονται ανά περιοχή» Παναγιώτης Διαμαντίδης, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, εισηγητής Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

20:00–21:30          Ερωτήσεις – Συζήτηση

 

Καλούμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και εμπλεκόμενο επιστήμονα να παραβρεθεί στην εκδήλωση ώστε να ενημερωθεί για την πρόσφατη ανάρτηση των δασικών χαρτών στην ΠΕ Δράμας και για τη διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η κα Χριστοφορίδου Γεσθημανή–Δασολόγος, ΓΕΩΤΕΕ Α.Μ..

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστηκε 1212 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή