Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Παρουσίαση ψηφιακού δίσκου - cd - ''Στης Δράμας τα χωριά'' στο Μουσικό Σχολείο Δράμας

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Παρουσίαση Ψηφιακού Δίσκου - cd - με τίτλο Στης Δράμας τα χωριά, που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Προσοτσάνης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρόπολης, και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

 

                Την παρουσίαση του δίσκου θα κάνει ο καθηγητής Σύνθεσης στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., κ. Χρήστος Σαμαράς.

 

                Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νικόλαο Στεφανάκη, η Χορωδία και το Τμήμα παραστάσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρόπολης, καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Μοναστηρακίου, Ξηροποτάμου και Πετρούσας.

 

                Υπεύθυνος για την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ψηφιακού Δίσκου  και της παρουσίασης είναι ο κ. Νικόλαος Στεφανάκης.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1373 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή