Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας στον Πολιτιστικό Μάιο 2018 του Καλαμπακίου

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Συναυλία Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00, στο Καλαμπάκι Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Μαΐου 2018.

Τον Πολιτιστικό Μάιο διοργανώνει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. / Π.Ε. Δράμας, τον Δήμο Δοξάτου και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Δοξάτου. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Χορού & Λαϊκής Τέχνης IOV – WORLD.

Συμμετέχουν η Χορωδία και η Ορχήστρα Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνους καθηγητές, τον Νίκο Στεφανάκη και τον Γιώργο Τσιπουρίδη, αντιστοίχως.

Διαβάστηκε 1301 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή