Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Δράμας στην Τελετή βράβευσης των μαθητών/τριών του 6ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού ''Γρηγόρης Πεντζίκης''

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συμμετοχή του στην Τελετή βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης», που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας και ο Επιστημονικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ''εκπ@ιδευτικός κύκλος''. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

 

Επίσημοι καλεσμένοι στην Τελετή βράβευσης είναι ο συγγραφέας και δημοσιογράφος, Γιώργος Χρονάς, ο οποίος θα μιλήσει για την ποίησή του στα έργα νεοελλήνων συνθετών, και ο συνθέτης, Μιχάλης Τρανουδάκης, του οποίου έργα θα εκτελέσουν Μουσικά Σύνολα του Σχολείου.

 

Συμμετέχουν η Ορχήστρα Έντεχνης Ελληνικής Μουσικής, σε διδασκαλία του καθηγητή, Νίκου Γιαμαλή, και η Χορωδία της Α΄ γυμνασίου του Σχολείου, σε διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1259 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή