Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει στο Αφιέρωμα στη Γαλλοφωνία 2018

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συμμετοχή του στο Αφιέρωμα στη Γαλλοφωνία 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δράμας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας.

 

Συμμετέχει η Χορωδία της Α΄ γυμνασίου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη γαλλική ταινία «Τα παιδιά της χορωδίας», σε διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας, Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου. Στο πιάνο συνοδεύουν οι μαθήτριες της Α΄ λυκείου, Αγγελική Μπογατίνη και Ελένη Ρουμελιώτου, και της Β΄ γυμνασίου, Ειρήνη Παντελίδου. Επιπλέον, του γυμνασίου οι μαθήτριες, Σταυρούλα Γελκοβάνη και Στέλλα Παντούδη, και ο μαθητής, Κωνσταντίνος Δασκάλου, θα ερμηνεύσουν σόλο γνωστά γαλλικά τραγούδια, σε διδασκαλία του καθηγητή Ηρακλή Σιδέρη, ο οποίος συνοδεύει στο πιάνο, καθώς επίσης και η μαθήτρια της Β΄ λυκείου, Λυδία Κεφαλίδου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1528 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΤΑΦΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή