Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΑΔΕΙΕΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την υπαριθμ. 609/16822/14-02-2017(ΦΕΚ 600 τ.Β’/24-02-2017) απόφαση του ΥΠΑΑΤ, οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να λάβουν άδειες νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου από το Εθνικό αποθεματικό, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠΑΑΤ(www.minagric.gr) μέχρι 27 Μαρτίου 2018.

       Η αίτηση γίνεται αποδεκτή όταν σ’ αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση του κριτηρίου επιλεξιμότητας. Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν κριτήρια προτεραιότητας, τότε η αίτηση είναι επιλέξιμη αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά.

       Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Δράμας-γραφείο 246 και στο τηλέφωνο 2521351246.

Διαβάστηκε 1413 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή