Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Εκδήλωση Συλλόγου για το ολοκαύτωμα της Ι.Μ.Αρκαδίου.

 

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, η εκδήλωση Τιμής και Εθνικής Μνήμης, για την επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου Κρήτης, το Νοέμβριο του 1866.

   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη χορωδία του Συλλόγου Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας και τη χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Κέρκυρας, για την ωραία, ευχάριστη και αξέχαστη βραδιά που μας προσέφεραν.

   Ευχαριστούμε επίσης το Π.Κ. Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Νομού Δράμας και τη ΔΕΚΠΟΤΑ Δήμου Δράμας για τη συνδιοργάνωση, το Δημοτικό Ωδείο Δράμας για τη φιλοξενία, το STAR Βορείου Ελλάδος, για την τηλεοπτική κάλυψη και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Διαβάστηκε 1495 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή