Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σε Διεθνές Φεστιβάλ του Γκότσε Ντέλτσεφ Βουλγαρίας

 

Tο Μουσικό Σχολείο Δράμας συμμετέχει στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Φθινοπωρινής Μουσικής Γκότσε Ντέλτσεφ, το οποίο πραγματοποιείται από 4 έως 18 Νοεμβρίου 2017 στο Γκότσε Ντέλτσεφ Βουλγαρίας. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Νευροκοπίου Βουλγαρίας και ο Δήμος Γκότσε Ντέλτσεφ Βουλγαρίας. 

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

1) Σάββατο 11-11-2017 και ώρα 18:00:


Α΄ μέρος: Η Ορχήστρα Pop - Jazz - Rock Μουσικής, σε διδασκαλία του καθηγητή Νικόλαου Γιαμαλή, θα εκτελέσει ελληνικές και ξένες παλιές επιτυχίες διασκευασμένες σε μοντέρνους ρυθμούς, καθώς και ξένες επιτυχίες Pop, Rock και Latin.

Β΄ μέρος: Η Ορχήστρα και Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής, σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Νικόλαου Στεφανάκη, θα αποδώσει Παραδοσιακά τραγούδια, μελωδίες και ρυθμούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 

 

2) Κυριακή 12-11-2017 και ώρα 08:00:

Η Χορωδία Εκκλησιαστικού Μέλους, σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή Νικόλαου Στεφανάκη, θα ψάλει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό του Γκότσε Ντέλτσεφ Βουλγαρίας.

Διαβάστηκε 1614 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΛΑΜΨΗ »

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή