Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Δράμας στο αφιέρωμα στον γαλλικό κινηματογράφο

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τη συμμετοχή του στο Τριήμερο αφιέρωμα στον γαλλικό κινηματογράφο, το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Δράμας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Δράμας, οι Καθηγητές Γαλλικών, ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Συμμετέχει η Χορωδία της Α΄ γυμνασίου, σε διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου. Επίσης, μαθήτριες και μαθητές θα ερμηνεύσουν σόλο γαλλικά τραγούδια, σε διδασκαλία του καθηγητή Ηρακλή Σιδέρη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά την τελετή έναρξης του Γαλλικού κινηματογράφου, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστηκε 1510 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή