Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

aimodosia2016

 

 

 

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημοτικό Κήπο της Δράμας από τις 9:00π.μ. έως τη 13:00μ.μ..

Σας καλούμε να στηρίξτε την προσπάθεια μας αυτή και το έργο της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Οι ανάγκες αίματος για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας δεν σταματούν ποτέ. Καθημερινά εκτελούνται στο Νοσοκομείο πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων και αντιμετωπίζονται περιστατικά παθολογικά που χρήζουν μετάγγισης αίματος. Ειδικά την περίοδο αυτή οι ανάγκες μας πολλαπλασιάστηκαν. Χρειαζόμαστε λοιπόν την ευαισθητοποίησή σας για προσφορά αίματος και την διεύρυνση του καταλόγου νέων εθελοντών αιμοδοτών. Με την εθελοντική προσφορά συμμετέχετε κι εσείς ενεργά στην επάρκεια αίματος. Ελάτε λοιπόν να ενημερωθείτε και να προσφέρετε λίγο από το αίμα σας. Γιατί η ανθρώπινη ζωή δεν γνωρίζει σύνορα, δεν έχει διακρίσεις!

 

Τηλέφωνα Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Δράμας:

  1. 2521 350 331
  1. 2521 350 341

Διαβάστηκε 1704 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 07:14

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή