Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, κινητή μονάδα Αιμοδοσίας θα βρίσκεται στον δημοτικό κήπο της Δράμας από τις 9:00π.μ. έως τη 13:00μ.μ..

Σας καλούμε να στηρίξτε την προσπάθεια μας αυτή και το έργο της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Οι ανάγκες αίματος για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας δεν σταματούν ποτέ. Καθημερινά εκτελούνται στο Νοσοκομείο πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων και αντιμετωπίζονται περιστατικά παθολογικά που χρήζουν μετάγγισης αίματος. Ειδικά την περίοδο αυτή οι ανάγκες μας πολλαπλασιάστηκαν. Χρειαζόμαστε λοιπόν την ευαισθητοποίησή σας για προσφορά αίματος και την διεύρυνση του καταλόγου νέων εθελοντών αιμοδοτών. Με την εθελοντική προσφορά συμμετέχετε κι εσείς ενεργά στην επάρκεια αίματος. Ελάτε λοιπόν να ενημερωθείτε και να προσφέρετε λίγο από το αίμα σας. Γιατί η ανθρώπινη ζωή δεν γνωρίζει σύνορα, δεν έχει διακρίσεις!

Διαβάστηκε 1883 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή