Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΚΟΔ - Αναχώρηση αποστολής για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

agonistiki14072016

 

 

Μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας με πολλή δουλειά από αθλητές, γονείς και τον προπονητή της ομάδας κ. Αβραμίδη Σταύρο, έφτασε η μεγάλη στιγμή για την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς που είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης. Οι αθλητές του Κ.Ο.Δ. γεμάτοι προσμονή και άψογα προετοιμασμένοι ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στη σημαντικότερη διοργάνωση με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, καθώς συμμετέχουν εκατοντάδες αθλητές από όλες τις ομάδες πανελληνίως.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μετά την περσινή επιτυχημένη απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξάγεται και φέτος σε δύο διαφορετικές πόλεις ανά ηλικία.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 13/7/2016 αναχωρεί για τον Βόλο η αποστολή του συλλόγου μας με 14 αθλητές που θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Παμπαίδων ΑΒ- Παγκορασίδων ΑΒ, που θα διεξαχθεί στις 14-17/7/2016 στο ανοιχτό κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» του Βόλου με τη συμμετοχή 940 αθλητών από 157 διαφορετικές ομάδες, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία διεκδικώντας μια από τις πρώτες θέσεις στην κατάσταση των επαρχιακών και όχι μόνο ομάδων.

Οι αθλητές του Κ.Ο. Δράμας που θα λάβουν μέρος στους αγώνες είναι: Αποστολίδου Ραφαέλα, Βαιτσίδου Ολυμπία, Βασιλειάδου Ευφροσύνη, Γεωργιάδου Δέσποινα, Γιαγκάζογλου Αγγελική, Κωνσταντινίδου Φωτείνή, Πλατάνου- Ζάπρη Αγγελική Τζημαγιώργη Αναστασία, Τσαρτάλη Βασιλική, Καλούδης Γιώργος, Καράογλου Κλεάνθης, Κουμουνδούρος Μάριος, Μαυρογιάννης Χρυσοβαλάντης και Μπακάλης Δημήτρης.

Την επόμενη βδομάδα στις 22-24/7/2016 θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων- Παίδων-Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, οι αθλητές μας Παπουτσής Κωνσταντίνος (Παοκ) και Σίσκος Πασχάλης (Άρης), οι οποίοι προπονούνται όλη τη χρονιά μαζί μας και υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Αβραμίδη Σταύρου.

Ευχόμαστε Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας και στον προπονητή μας κ. Αβραμίδη Σταύρο!!!

 

Διαβάστηκε 1606 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή