Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ ‘Ο ΑΓΙΟC CΤΥΛΙΑΝΟC’

 

Σας γνωρίζουμε ότι η Ιερά Μητρόπολις Δράμας, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου , ο Δήμος Δράμας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων  Δράμας , στις 26 Ιουνίου 2016 ημέρα Κυριακή και  ώρα 19.30  το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο,   πραγματοποιήσαμε εκδήλωση βράβευσης των εισαχθέντων φοιτητών, τέκνων πολυτέκνων οικογενειών που εισήχθησαν σε  ΑΕΙ -ΤΕΙ έτους 2015- 2016 .

                Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν έπαινοι και χρηματικά βραβεία προσφορά αγάπης της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου εν τω Άθω, ο Καθηγούμενος π. Εφραίμ στην ομιλία του προς τις πολύτεκνες οικογένειες στο κατάμεστο Ωδείο της Δράμας αναφέρθηκε για το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος όπως επίσης και ο  Δντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας κ. Μαυρόπουλος Δημήτριος.
                Με ομόφωνη απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Δράμας «ο Άγιος Στυλιανός» απένειμε πλακέτα με εύφημο μνεία τιμής ένεκεν, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΟΓΑΛ Α.Ε. κ. Σεβαστίδη Χριστόφορο, για την προσφορά του προς τις πολύτεκνες οικογένειες του Συλλόγου μας.

                Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος στην προσφώνηση του αναφέρθηκε στο πολυσχιδές και μεγάλο φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μεγίστη Μονή   και ο Καθηγούμενος Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ προς τους απανταχού Ορθοδόξους και στον Ελληνισμό.

                Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, την Πολύτεκνη οικογένεια και τους Οργανωτές, ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λιθηρόπουλος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του  Συλλόγου   Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης ¨οι Άγιοι Πάντες¨ κ. Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών κ. Μπιριντζής Ξενοφών, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Δράμας, εκπρόσωπος της Μέριμνας Ποντίων Κυριών κ. Χρύσα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος συλλόγου Ποντίων ¨οι Κομνηνοί ¨ κ. Καρατζόγλου, πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου μας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων , Φίλοι των πολυτέκνων, πολύτεκνες οικογένειες με τα παιδιά τους. Συνολικά βραβεύθηκαν εβδομήντα (70) σπουδαστές.

                Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Διαβάστηκε 1891 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή