Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΙΚΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ "Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ"

 

     Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και εθνικής μνήμης, που πραγματοποιήθηκαν στις 28 και 29 Μαΐου ε.έ., για την 75η επέτειο της Μάχης της Κρήτης 1941, που συνδιοργανώθηκαν από το Σύλλογο Κρητικών Νομού Δράμας      «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», το Δήμο Δράμας και τη ΔΕΚΠΟΤΑ Δήμου Δράμας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή τους.

     Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου πατέρα Γεώργιο, τον ομιλητή Αντιστράτηγο ε.α. κ. Κων/νο Καραβά, επίτιμο Διοικητή Δ΄ Σ.Σ., τη Βουλευτή Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύριο Πατακάκη, το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, το Στρατιωτικό Διοικητή Φρουράς Δράμας Συνταγματάρχη κ. Παντελή Γεωργιάδη, τον εκπρόσωπο του Αστυνομικού Δ/ντή Δράμας Αστυνόμο Α΄ κ. Μηνά Σκαρλιό, τον εκπρόσωπο του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Επιπυραγό κ. Αναστάσιο Αντωνίου,                                τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δράμας κ. Ανέστη Τερζή, τον Αναπληρωτή Δημάρχου Προσοτσάνης Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Μιχαηλίδη, τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων και όλους τους συμπολίτες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά τίμησαν τη μνήμη των νεκρών της ιστορικής Μάχης.

       Τέλος ευχαριστούμε τους χοροδιδασκάλους και τους χορευτές του Συλλόγου μας, για την άψογη εμφάνισή τους στις εκδηλώσεις, το χορηγό επικοινωνίας όμιλο STAR Βορείου Ελλάδος, τους χορηγούς οινοποιεία Γέννημα Ψυχής Μανωλεσάκη, την κρητική ταβέρνα «Ραέτι», τα καταστήματα «Γουντσίδης» και τους υιούς Ι. Κωνσταντινίδη για τις προσφορές τους.

   Τιμή και δόξα στους Ηρωομάρτυρες που θυσίασαν τη ζωή τους, για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Ας είναι αιώνια η μνήμη των ηρωικών πολεμιστών μας. Εμείς θα τους θυμόμαστε και θα τους τιμούμε πάντα.

                                                                    

Διαβάστηκε 1520 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή