Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΔ

kod18032016

 

 

H προαγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας ταξίδεψε το Σάββατο 12/3/2016 στην Αλεξανδρούπολη για να λάβει μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικής που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης (50μ) με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συμμετείχε με 52 αθλητές και κατέλαβε την πρώτη Θέση στην κατάταξη των ομάδων με 84 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές μας κατέκτησαν 42 χρυσά μετάλλια, 23 ασημένια και 19 χάλκινα μετάλλια.

Τα δελφίνια μας για άλλη μια φορά μας έκαναν περήφανους και συνεχίζουν ακάθεκτα για νέες επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις που θα λάβουν μέρος με την επόμενη στη Νάουσα το Σαββατοκύριακο 26-27/3/2016.

 

Θέλουμε από καρδιάς να συγχαρούμε όλους τους αθλητές μας καθώς και τους προπονητές της ομάδας κ. Αβραμίδη Στάυρο και κ. Τοκμακίδη Κωνσταντίνο και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στις επόμενες αγωνιστικές διοργανώσεις.

Διαβάστηκε 1319 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή