Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

2ο Φιλανθρωπικό Gala Χορού του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών

gala02022016

 

 

Το Εθελοντικό Σωματείο "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" Πρωτοβουλία Δραμινών μαζί με έξι σχολές χορού της Δράμας διοργανώνει Φιλανθρωπικό Gala Χορού το Σάββατο 6 & την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7:00μ.μ. στην αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά ενός «Αναίμακτου Χολερυθρινόμετρου» για την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και για την αγορά ενός «Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» για το Δικαστικό Μέγαρο Δράμας.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Facebook_Συμμετέχω Πρωτοβουλία Δραμινών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web_simmetexo.gr

Twitter_@symmetexo>

Διαβάστηκε 1459 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή