Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

 

Υποχρεωτική καθίσταται η ανάρτηση, στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, των δαπανών των επιχορηγούμενων σωματείων, από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, με ποσό άνω των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000 €), ετησίως.

Κάθε επιχορηγούμενος φορέας, αρχικώς, θα πρέπει να εγγραφεί στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μετέπειτα να αναρτά τα στοιχεία των δαπανών, που αφορούν στα ποσά των κρατικών επιχορηγήσεων. Η παράλειψη της ανωτέρω σχετικής ανάρτησης, συνεπάγεται τον αποκλεισμό των υπόχρεων φορέων από παντός είδους μελλοντική επιχορήγηση ή χρηματοδότηση από το Κράτος.

Οι επιχορηγούμενοι φορείς από το δημόσιο, οφείλουν να αναρτούν απολογιστικά και συγκεντρωτικά τις δαπάνες, στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, του επόμενου έτους από την πραγματοποίηση των δαπανών.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση, τα υπόχρεα πολιτιστικά, αθλητικά και πιστοποιημένα στην κοινωνική φροντίδα σωματεία, μπορούν να ανατρέξουν στην υπ’αριθμ.ΔΗΔ/Φ.40/1057 (ΦΕΚ 116/ τ.Β΄/21-01-2015) υπουργική απόφαση ή να απευθύνονται στο αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Δράμας.

Διαβάστηκε 1423 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή