Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΑΜΘ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

 

 

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Τμήμα Αξιοποίησης, Μεταποίησης και Τυποποίησης Προϊόντων Ζωικής Παραγωγής της Γεν. Δ/νσης Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Ζωικών Προϊόντων), υπενθυμίζει την ισχύ της υπ΄αριθμ. 2133/101443/2013 (Β΄2226) Κ.Υ.Α. που αφορά τη διαδικασία αναγνώρισης Οργανώσεων Παραγωγών και των Ενώσεών τους καθώς και Διεπαγγελματικών Οργανώσεων και τις διαπραγματεύσεις συμβολαίων στον τομέα του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων και ενημερώνει ότι η συλλογική διαπραγμάτευση συμβολαίων εξ ονόματος των κτηνοτρόφων – μελών τελεί υπό την προϋπόθεση της αναγνώρισης της Οργάνωσης Παραγωγών.

                Η υπ΄αριθμ 2133/101443/2013 (Β΄2226) Κ.Υ.Α. βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minagric.gr ακολουθώντας τα βήματα:

Αγρότης- Επιχειρηματίας Κτηνοτροφία Γάλα- Γαλακτοκομικά Νομοθεσία για το γάλα

Διαβάστηκε 1488 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή